Pasfoto's

Een pasfoto die u gebruikt voor officiële documenten, zoals een reisdocument of rijbewijs, moet voldoen aan speciale eisen. Dit geldt zowel voor het papier als voor belichting, achtergrond en formaat.
 
Gaat u binnenkort een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aanvragen? Zorg er dan voor dat u van tevoren over een goede pasfoto beschikt.
Harry van Aperloo Fotografie is gecertificeerd fotograaf en op de hoogte van de geldende eisen en kan de juiste pasfoto's maken.


Bij ons krijgt u naast de pasfoto's voor de officiele documenten ook wat mooie pasfoto's mee voor vrienden, familie en/of abonnementen.

Wij adviseren om voor foto's van kinderen jonger dan 1 jaar vooraf te bellen wanneer u wilt komen.

Let op:

Voor pasfoto's zijn wij ook op Donderdagavond tot 19:15 geopend.

 


 

Harry van Aperloo Fotografie is ook aangesloten bij Photo Card Service.

Photo Card Service (PhoCS) heeft een totaalpakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto's.
Met behulp van de krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en de flexibele instelling maakt PhoCS het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren.

Zo maakt PhoCS alle digitale pasfoto’s voor diverse bedrijven uit de top 200 ranking in het bedrijfsleven.
PhoCS verzorgt voor u ook de uitnodigingen en de verificatie van de personen waarvan de foto gemaakt dient te worden.
De oplossing is geschikt voor elke bedrijfstak, overheidsinstelling en sportorganisatie die een middel hanteert voor fysieke legitimatie zoals een company card, loyalty- of sportpas.

PhoCS heeft voor het maken van de digitale foto op dit moment meer dan 350 pasfotostudio's onder contract om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.